Dansa som en tomtenisse!

Se mig dansa!!!

McD... I am tired

Ännu en dag på Den Gyllene Måsen, det Gula M:et eller vad jag nu ska kalla det :P . Likdanat som vanligt var det i alla fall idag, är ganska övertrött nu. Jag har redan börjat upptäcka stammisar, trots att jag bara jobbat i en månad...

Igår var jag på reunion med "Projekt TEND". Ett projekt som Förbundet Unga Forskare driver, där gymnasieungdomar som jag åker runt och "inspirerar" niondeklassare till att söka till naturvetenskap och teknik på gymnasiet.

Själva återträffen bestod av att lyssna på föreläsningar i samband med SIYSS (Stockholm International Youth Science Seminar). Det var ungdomar mellan 18 och 23 år som stod och berättade om experiment och liknande de hade genomfört, och jag måste säga att jag mestadels kände mig väldigt blond (vilket jag ju är, men ändå :P ). Allting var på engelska, men jag tror inte att jag kan skylla på det heller... Svårt att förstå var det i alla fall, och jag tappade koncentrationen lite då och då.

En nobelpristagare (Albert Fert) var där och pratade i cirka 5 minuter, sedan fick han blommor och gick... Väldigt långt besök.

Nu ska jag fortsätta se på reprisen av "På Spåret"...

Besökare Online:
Besökare Idag:
Besökare denna Vecka:
Besökare denna Månad:
Besökare Totalt: