Äntligen...

Är äntligen klar med att städa lägenheten inför att min familj kommer hem från Turkiet... Har diskat, torkat, lagt i ordning tvätt från i lördags. Okej, kanske inte låter som så mycket, men det var det :P . Nu ska jag i alla fall varva ner ett tag innan jag går och lägger mig för att sedan gå upp vid halv tre och dricka te med familjen när de kommer hem... Japp, så ser en normal lördagskväll/söndagsnatt ut för mig... NOT!!! (Ja, jag vet, lite övertrött :P )

Boknörd?


Sista dansen imorgon...

... typ, någonsin : ( . Får begrava mig i arbete istället, vilket jag egentligen inte har något annat val än att göra :P . Men men, ser fram emot lördag i alla fall, så någon ljusglimt i en nära framtid finns det. Förutom det...


20:07:54:50

ESC 2008: Spanien

Se Spaniens bidrag i årets Eurovision Song Contest, jag kan lova att jag inte skrattat så mycket på flera månader som när jag såg videon på "Inför ESC"... Jag blev helt chockad :D !

Har redan lärt mig att dansa "el chiki chiki", bara så att ni vet :P .

Nostalgi

Jag och Sandra brukar spela upp massor av pjäser för både vår och min lillasysters klass från tredje till sjätte klass. Här kommer ett exempel på en pjäs på engelska som skulle ha spelats upp för vår klass i femman eller sexan (minns ej), men det blev aldrig av för vi fick inte tag på låten som var själva huvudnumret... Anyway, here it goes:

E - jag
Sa - Sandra
Sh - Shadi (tjej i vår klass)

We are family

E - "O no, hole my family is dead, my mother and my father, and I have no brothers and sisters."
Sh - "But we are your sisters."
E - "Stop joking."
Sa - "But it's true."
E - "Is it?"
Sh - "Yes, and I want to show you a thing."
E - "What."
Sa - Follow me..."
Alla (mimar) - "We are family..."
Sh - "O, that was a good theatre."
Sa - "Yes, I can't wait to we show it!"
E - "Not me either..."


Japp... Otroligt bra skrivet, eller hur! Verkligen bra engelska också, känner att det är MVG-kvalité på den här pjäsen. Eller vad säger ni?

Fortfarande trött...

Det var länge sedan jag kände mig så här trött och allmänt stressad... Därför har jag bestämt att jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll! Ska nu diska, men sedan måste jag sova. Vill inte tänka på allt som egentligen borde göra, utan det får vänta tills imorgon. Godnatt!

Trött...

Försöker skriva en labbrapport, men det går inte bra, för jag är jättetrött... Vet att det var ett tag sedan jag bloggade också, så därför ska mina kära läsare få välja vad jag ska blogga om (utav det som hänt sen senast):

  • Födelsedagen
  • NP i Matte D
  • Jobbet
  • Drottningholm (och japaner)
  • Dansen
  • Amandas konfirmation
  • Skolan i allmänhet
  • Någonting annat som jag inte kommer på när jag skriver den här listan...
Det är så trevligt att lämna ifrån sig ansvaret :P . Om ingen kommenterar betyder det att det inte är mitt fel om jag inte bloggar på ett tag... Muahaha!

Besökare Online:
Besökare Idag:
Besökare denna Vecka:
Besökare denna Månad:
Besökare Totalt: