Storasyster?



Hehe, ibland förstår jag varför folk tror att jag är yngre än min lillasyster...



Fast jag ser väl äldre ut än min lillebror i alla fall, annars skulle jag bli lite rädd.

Orkar inte

Jag hatar söndagar. Det är min enda lediga dag i veckan, men jag tänker bara på att skolveckan snart börjar igen och jag kommer att vara jättestressad. Jag orkar inte med när saker går emot mig på söndagar, och idag är inte ett undantag. Därför var det inte så kul när jag upptäckte att vi skulle äta blomkålsgratäng med bacon... Bacon! Jag äter inte bacon, och det vet alla i min familj mycket väl, men ändå lagar de mat med det. Det hade varit en sak om baconbitarna inte varit blandade med gratängen, men nu var de det, och då var det ganska svårt för mig att få någonting av gratängen. Det värsta var att de hade dukat upp lite fint i matrummet som att det var lite "mysmiddag" på grund av fars dag. Jag kunde alltså inte visa hur ledsen jag blev för att de inte hade tänkt på mig... Istället fick jag gå och hämta en gammal, torr kycklingfilé, en rest från en middag tidigare i veckan, och värma i micron medan de andra glatt började äta. Bara för att det var fars dag försökte jag att inte förstöra stämningen, så jag satt där tyst och försökte att inte visa att jag kände mig bortglömd.

Okej, jag vet att det här är värsta i-landsproblemet och att jag verkar jättebortskämd, men tänk om jag hade varit vegetarian. Hade det då varit okej att maten innehöll kött, och min familj satt och sa: "Hoppsan, det tänkte vi inte på. Du får äta gamla rester"? Tror inte att det hade varit lika accepterat, men nu är jag inte vegetarian, utan bara ganska kräsen och mår illa när jag äter vissa saker. Kanske borde överväga att bli vegetarian...

Som sagt, söndagar är inte det bästa jag vet, och jag är fullt medveten om att jag överreagerar, men det är alltid skönt att få skriva av sig. Nu ska jag i alla fall fortsätta plugga.

Besökare Online:
Besökare Idag:
Besökare denna Vecka:
Besökare denna Månad:
Besökare Totalt: