Roligt :P



Haha, snacka om att känna sig misslyckad! Notera alla spelare som pga ångest faller ihop på marken... Om jag någon gång känt mig intresserad av fotboll är det nu :D .

NP, bio, städning, plugg...

Rubriken sammanfattar min dag ganska bra : ) . Dagen började med nationellt prov i Engelska B, vilket gick sådär... Hade ingen inspiration överhuvudtaget, men får väl se hur det blir bedömt.

Efter att ha slutat "rusade" jag, Louise och Sandra (medföljda av Zandra) för att se "27 Dresses" klockan 12.30. Vi hann, gott och väl, och filmen var precis så bra som jag trodde :D . Slutet var precis i min smak.

Direkt när jag kom hem fortsatte jag städa mitt rum eftersom vi får gäster på torsdag på grund av att jag blir gammal 18-åring på fredag... Eller som man kan beskriva det enligt Sandra: Bara två år kvar till 20, vilket är hälften av 40 så du är nästan i medelåldern. Panik!

Jaja, tog i alla fall en paus och satte mig vid datorn, och då ringer de från McD och frågar om jag kan jobba på onsdag. VIlken tid, frågar jag, och de svarar 11-17. Svarar att jag inte slutar förrän klockan tolv och då undrar de om jag inte kan gå tidigare! De måste ha varit desperata om de vill att jag i princip ska skolka för att kunna komma 1 och en halv timme tidigare än vad jag kunde ha gjort... Tackade nej, i alla fall.

Nu sitter jag här och ska egentligen plugga, sen ska jag diska och fortsätta städa. Kul, kul, kul...

Vinn fotografering!

393961-956



På sin blogg har Emelie Ohlsson nu en tävling där man kan vinna en fotografering.
Självklart är jag med och tävlar, och här kommer min motivering:

Egentligen är jag inte så förtjust i att fastna på foto, och är den som gömmer mig bakom papper, pärmar, väskor eller annat som går att få tag på... Så varför borde jag då vinna? Här kommer anledningarna:

  1. Jag vill jättegärna ha foton på mig som jag kan vara nöjd med, och jag tror verkligen inte att jag lovar för mycket när jag säger att jag kommer tycka om bilderna vare sig jag blir bra eller inte. Det finns inte en enda bild tagen av dig som jag inte tyckt om.
  2. Jag vill också ha en anledning till att använda alla fina kläder som jag varit "tvungen" att köpa för att de var så vackra och, lägligt nog, på rea. Det finns inte en enda helkroppsbild på mig tagen under de senaste åren, och trots att jag inte tror att jag kommer vara 100 % nöjd med hur jag ser ut på en sådan hänvisar jag till punkt 1 för ytterligare förklaring till varför jag vill ha bilder :P .
  3. Kom i och med den här punkten på att jag har ljugit lite tidigare under motiveringen... Egentligen har jag ju massa mobilbilder på mig, tagna av mig själv, varav de flesta är for my eyes only. Det beror på att jag oftast tar bilder istället för att kolla mig i spegeln, det ger en lite mer objektiv bild, och vad jag vill komma till är att jag vill vinna för att jag tror att det kan komma att förbättra min självbild lite mer. Bilderna blir som en spegel för mig och jag hänvisar fortfarande till punkt 1 när det gäller detta.
  4. Nu är du säkert lite uttråkad av min motivering, så jag tänkte komma till den sista punkten: vad du skulle få ut av en fotografering med mig... Jo, du förstår, trots att jag vanligtvis är lite "bildskygg" är jag en fantastisk modell, med många olika looker. Nedan följer exempel:

  Jag kan se någrlunda normal ut. (Bra egenskap, eller hur :P )

  Jag kan vara lite "innocent".

  Jag kan vara tomtenisse... Inte för att jag vet varför du skulle behöva en sådan i en fotografering, men det kan ju vara intressant att veta, kanske : ) .

  Jag kan se snäll, trevlig och serviceinriktad ut.

  Jag kan se trött och sliten ut...

  ... men då sminkar jag mig bara lite mer och lockar håret, så blir det genast en förbättring!

  Jag kan spela fjortis...

  ... fast den egenskapen kommer nog bäst fram tillsammans med min lillasyster, som har looken naturligt. Jag kanske tappade "kraften" i samband med att luggen växte ut, fast jag är lika blond ändå :P .

  Sist, men inte minst: jag kan göra min standard-fotomin, vilket visar att jag inte är rädd för att göra bort mig.

Hoppas att du har fått en bra översikt av varför jag vill vinna. För det här är faktiskt någonting jag verkligen vill! Hjälp mig trotsa mina rädslor (mer än jag gjort i och med att publicera alla dessa bilder på mig själv :P ) !!!





Och till mina, igår faktiskt 3 st, läsare: gå in och tävla ni också! Klicka bara här för mer information!






Shopping!

Var i stan och shoppade idag efter skolan... Blev ett par skor från Skopunkten och en topp från H&M. Very nice, indeed : ) . Nu på kvällen har jag varit på min lillasysters skola och sett på någon föreställning de hade. Den drev lite med McDonald's-arbetare (typ, att vi skulle vara nördiga losers) men det gjorde inte så mycket, för pjäsen innehöll även fjortisar och det kände som att de förstörde sitt rykte ännu mer :P .

London...


Dagens länk...

... går till sidan som förgyller min tillvaro varje dag: Katastrofala omslag

Vill ni veta mina favoriter är det bara att kommentera... Ni ser att jag ställer lite krav, va :P ?

Klar!

Äntligen klar med psykologin, efter en liten paus för American Idol... Jag vet att det låter som om jag tar jättemånga pauser, och det stämmer, men jag kan inte koncentrera mig annars :P . Ska nu ta och fortsätta med medicinen, sedan blir det nog läggdags. Jag är redan jättetrött, så det är inte ett så bra tecken... Det kommer bara sluta med att jag blir pigg igen och sedan inte kan sova. Typiskt mig, alltså!

Ha det bra, ska fortsätta vara duktig och blogga imorgon också. Hoppas att ni blir glada nu, mina kära två läsare!

Förresten...

Om ni vill bli uppmuntrade, gå in här!

Tänk så fel det kan bli när man först översätter till ett språk, sedan tillbaka till ursprungsspråket :D .

Pluggar

... och pluggar, och typ inget annat. Just nu hade jag tänkt göra en psykologiuppgift, men annars är jag fullt upptagen med medicinen. Tillät mig själv att se på "The Apprentice UK" dock, vilket fick upp motivationen lite :P . Nej, nu måste jag fortsätta!

Dans och födelsedagsfirande

Ska snart (om 45 minuter) åka iväg till dansen, så jag sitter och försöker roa mig själv tills dess. Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll då vi ska fira My och Isabelle... Hm, svårt.

Jaja, jag kommer väl på någonting snart, i värsta fall får jag ta det jag har på mig nu :P . Inte så roligt inlägg det här, men så kan det bli när jag gör saker för att underhålla mig själv ;D .

Något att tänka på...

Tänk dig att det finns en bank som varje
morgon sätter in 86 400 kronor på ditt konto.
Insättningarna är lagliga och korrekt gjorda
av en otroligt rik välgörare. Men varenda natt
blir alla pengar du inte använt under dagen
borttagna från ditt konto. Om det vore så
skulle du förstås se till att alltid använda
pengarna samma dag du fick dem. Det roliga är
att alla har ett sådant konto! Men inte fullt
av pengar utan fullt av tid. Varje dag sätts
där in 86 400 sekunder. Varje natt försvinner
all tid som du inte utnyttjat. Ingenting blir
överfört till nästa dag och du kan aldrig
använda något i förskott. Din enda möjlighet
att utnyttja insättningen är att leva i nuet.
Gårdagen är historia. Morgondagen ett mysterium.
Dagen idag är en gåva. Värdesätt varje sekund.

Ljus för Engla


Vem är jag?

Tydligen är jag Gandhi, som går klädd i boot cut-jeans och borde lära sig svenska (det känns ju bra :P ). Jag är även 70 % konstig... Fast det var väl ingen nyhet?

Hur konstig är jag?

You Are 70% Weird
You're so weird, you think you're *totally* normal. Right?
But you wig out even the biggest of circus freaks!
How Weird Are You?

Vilket språk bör jag lära mig?

You Should Learn Swedish
Fantastisk! You're laid back about learning a language - and about life in general.
Peaceful, beautiful Sweden is ideal for you... And you won't even have to speak perfect Swedish to get around!
What Language Should You Learn?

Vilka jeans är jag?

You Are Boot Cut Jeans
You're fashionable and sexy - in an understated way.
You're more about looking good than following the latest look of the week.
What Style of Womens Jeans Are You?

Vilken ledare är jag?




What Famous Leader Are You?
personality tests by similarminds.com

Städar

Mitt rum ser just nu ut som ett bombnedslag, och jag tror inte att det någonsin sett värre ut... Men det är medvetet, för jag håller på och rensa i skåpen så jag har rivit ut allt som fanns i dem. Snart är allt färdigrensat, då gäller det bara att få det se fint ut igen :P .

Skönt med VTFF i alla fall, och idag är det bara 9 veckor kvar tills vi åker till London :D !!!

Besökare Online:
Besökare Idag:
Besökare denna Vecka:
Besökare denna Månad:
Besökare Totalt: