Spökvandring...

... ska jag gå på imorgon för andra gången någonsin. Det var tre år sedan jag sist gick, så får väl se hur rädd jag blir den här gången :P . Innan dess ska jag i alla fall jobba och det kommer att bli jobbigt... Känner inte för det :( .

Tar det lugnt idag i alla fall, men det är aldrig någonting bra på TV på fredagar så jag får hitta på något annat :P . Är inte trött än i alla fall, jag hade sovmorgon och gick upp kvart i nio :D .

(Förlåt för smileys :P )

MUAHAHA!!!



Känner ni er rädda nu, för det borde ni... Muahaha!!!





(Nej, jag är inte alls övertrött :P )

Förkyld :(

Här sitter jag och äter tortellini och tycker synd om mig själv. Släpade mig till skolan för att jag inte ville missa någonting, men jag kände mig lite frånvarande eftersom jag är väldigt förkyld... Jag har i alla fall bestämt mig för att jag får ta det lugnt idag, och tänker inte åka till dansen :( . Jag vill, men eftersom jag ska jobba på lördag måste jag bli frisk. Läxorna får vänta till någon annan dag, för någon gång måste man väl få slippa!

Fars Dag

Japp, det är det idag, men jag tror inte att någon har missat det :P . Har varit i stan idag tillsammans med min mamma, och vi åkte sedan till Farsta C för att möta min lillasyster. Där köpte vi i alla fall en liten fars dag-present till pappa : ) . Nu ska vi snart äta, men just nu sitter jag här med min katt framför mig, som naturligtvis alltid ska skymma datorn...

McDonald's

Jag kom på att jag har glömt att skriva att jag har fått jobb på McDonald's! Inte ett drömjobb direkt, för det är ganska stressigt, och jag har väldigt ont i benen nu efter att ha jobbat, men det är definitivt värt pengarna :) . Inte som att dela ut tidningar direkt, då man får 50 kronors lön för tre timmars slit...

Förutom att jag har jobbat idag har det väl inte hänt någonting mer intressant. Eftersom det är lördag kan jag väl gissa att det inte är någonting bra på TV heller, men jag ska inte ge upp hoppet innan jag har kollat tablåerna :) .

Ingenting intressant...

Ville bara förvarna om att det här inlägget inte kommer att vara intressant :P .

Jag är trött nu... Sov väldigt mycket igår eftermiddag, och försov mig till och med i morse, men ändå är jag trött. Jag har ju varit i skolan och dansat, men inget av det var särskilt jobbigt (vikarie på dansen :´( ). Nu vill jag i alla fall gå och lägga mig, men det tänker jag inte för jag ska se på Medium. Äntligen har TV4 slutat med Ghost Whisperer för den här gången. Det var ett av mina favoritprogram förut, men det känns som om det bara är samma story hela tiden... Inte så kul, och därför är jag väldigt glad för att Medium börjar igen!!!

Idag var jag tillsammans med Sandra, Nike och Louise och åt kinesisk buffé. Gott : ) . Sedan gick vi till Souk för att se om vi kunde hitta någonting roligt, idag när de hade 25 % rabatt på många av butikerna. Men nej, det var alldeles för mycket folk, för högt ljud och väldigt rörigt för att vi skulle orka stanna en längre stund... Synd, men vad ska man göra?

Förresten har jag fått en låt på hjärnan. Inte för att någon ville veta det egentligen, men jag tvingar ju ingen att lyssna :P . Här kommer den i alla fall:

 

Jag hörde den på radio och har inte kunnat få bort den ur hjärnan sedan dess :P . Tur att den är bra, till skillnad från alla andra låtar man brukar ha på hjärnan : ) .

Bobby Fischer, where is he? I don't know, I don't know...
(Om ni undrar vad jag syftar på får ni gärna kommentera, jättehjärna :D  )

Besökare Online:
Besökare Idag:
Besökare denna Vecka:
Besökare denna Månad:
Besökare Totalt: