Eureka, jag har löst mysteriet med de försvunna skorna!

(Försök inte ens förstå det roliga med rubriken om du inte spelat "Theme Park World")

Jag har hittat ett par skor! Inte de jag ville ha från början, men de är liknande. Det som skiljer dem är att de jag köpte inte var quiltade i skaftet, vilket bara gjorde mig glad :) . Jag köpte dem på Wedins för 499 kronor, vilket är ett kap enligt mig, men det är ju inte jag som betalade dem heller :P .

Nu är jag glad!!!

Spinning och shoe-searching

Imorse vaknade jag 9.50, för att en halvtimme senare gå mot tunnelbanan. Jag skulle nämligen på spinning hade jag bestämt. Jag tvekade jättelänge innan jag verkligen gick upp, för jag visste inte om jag orkade spinna idag, men till slut var jag duktig och spinnade i alla fall. Sen blev jag trött, men det kanske inte var så konstigt :P .

Efter spinningen åkte jag till T-Centralen för att leta efter ett par skor som jag har sett. Det är ett par varmfodrade stövlar, som har quiltat skaft, men jag har bara sett dem i grå-beige och jag vill ha i svart! De är typ slut i svart, och det gör mig arg, ledsen och irriterad, för när man som jag är väldigt kräsen när det gäller skor hittar ett par man tycker om vill man inte ha några andra... Så om ni hittar några sådana i storlek 41 (jag vet, stora fötter :( ) så säg till mig... Snälla!!!


Nu ska jag nog spela "The Sims 2" och sedan skriva lite på min uppsats till trafikkunskapen.

Tired!

Now I am going to bed, and I am really tired... Det märker man på att jag börjar tänka/prata på engelska. Dålig engelska dessutom. Det blir överdrivet svenskt uttal, och ändå sitter jag här för mig själv och tycker att det låter jätteroligt i mitt huvud... I need to sleep!

Dagens länk...

Just nu pågår det en omröstning om vilka städer som ska få vara med i en ny version av Monopol. Den stad som får flest röster kommer att vi den dyraste platsen på spelplanen, och det gör mig väldigt upprörd att Stockholm just nu ligger på 9:e plats... Vi är Hamngatan!!! Det här går ju inte för sig, så klicka på bilden nedan för att rösta på Stockholm...

image34


Study, study, study. Must be funny in the smart man's world...

Jag bara pluggar, och pluggar, och pluggar känns det som... Hela mitt liv går ut på att det ska gå bra i skolan. Igår var det fysikprov, som jag har tjatat väldigt mycket om att det ska vara skönt när det är över... NOT! Nu har jag istället matteprov på tisdag och en massa andra uppgifter som jag inte ens orkar tänka på.

Värst av allt är väl att jag ska till skogen på tisdag med biologin. Jag hatar skogen och alla kryp som bor där... Jag har fobi för insekter och liknande, och klarar inte ens av att nudda flugor eller myggor, utan måste blåsa bort dem om de sätter sig på mig... Om de skulle hamna på något ställe dit jag inte kan blåsa, exempelvis i håret, skriker jag och springer/ruskar på huvudet tills krypet är borta. Jag hoppas verkligen att alla insekter är borta för det här året, för jag vill inte framstå som konstigare än jag redan gör inför alla andra :P .

Ikväll ska vi hem till min farmor och farfar, och det ska bli jätteskönt att slippa studerandet för ett tag... Även fast jag, som ni kanske märker nu, inte pluggar oavbrutet :P . När man ska dit får man även en anledning att klä upp sig lite och ha på fina skor... Det får bli invigning för mina silvriga skor som kostade 150 kronor. Jag har ju haft dem en gång, men det gills inte för jag hade en säck på mig och var statist.

Imorgon blir det spinning och lite mer pluggande :) .

No excuses!

Nej, jag tänker inte be om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag, för jag har själv valt bort det på grund av lathet. Ni får väl skylla er själva om ni får abstinens när jag inte skriver (okej, överdriver väldigt mycket, två personer har varit inne på bloggen idag :P ).

Well, well, stressad är mitt namn. Har lite prov här och där, samt flera inlämningsuppgifter... Inte så kul som det låter, alltså jättehemskt :P . Fysik- och matteprov under loppet av fem dagar är inte min högsta önskan, om jag ska uttrycka mig så...

Nu ska jag i alla fall ta lite mellis (te och riskakor) och spela "The Sims 2". Har blivit beroende av det igen, och nu har jag en släkt där alla har namn som börjar på J. Jag har till och med gjort en lista på cirka 200 namn där jag bockar av eftersom fler simmar tillkommer :P . Jag vet att jag är lite konstig...

Biologi...

... är så tråkigt. Jag kan inte koncentrera mig för fem öre (är det bara jag som tycker att de uttrycket låter fånigt :P). Jag har prov imorgon, och har nyss skrivit ut lite instuderingsfrågor, så jag är inte oambitiös bara för att jag sitter vid datorn... Nej då. Att blogga var ju så himla nödvändigt för att påskynda studerandet också :P.

Måste tyvärr fortsätta på en gång, för jag har inte läst igenom allt än, och det jag faktiskt har läst igenom fastnar inte i min hjärna...

Besökare Online:
Besökare Idag:
Besökare denna Vecka:
Besökare denna Månad:
Besökare Totalt: