Tävling: Monki

image35

Ja, det är sant. Hos Alexandra Elfstrand (vars katt Monki är med på bilden ovan) kan man just nu vinna ett presentkort på 100 kronor hos Monki! Alla som vet hur lite pengar jag har just nu förstår min shoppingabstinens... Det räcker inte att jag sliter på McDonald's, för de pengarna måste jag spara. Att vinna ett presentkort skulle därför betyda allt! Att det dessutom är hos Monki skadar ju inte :P .

Önska mig lycka till!!!

(Märkte ni förresten mitt fyndiga ordval? Det här vill ni inte missa... Visst är jag rolig : D )

McDonald's lockar till sig...

... väldigt mycket folk som beställer small potato och big cola. Utmärkande för dessa människor är att de också ändrar sig under beställningens gång och ser på en som att man är helt dum i huvudet för att man inte förstår när de säger croaffey och inte genast förstår att det är en mellanstor cappucino som de vill ha.

Jag förstår inte varför alla dessa kom just idag och bestämde sig för att beställa av just mig, men till slut blev jag faktiskt ganska bra på att förstå deras beställningar. Så small potato och croaffey är inget mysterium längre : P .

Jag har varit lite duktig idag och pluggat fysik under rasten, så jag känner mig färdig med det för idag. Sista lovdagen vill man ju inte spendera med att plugga heller, så imorgon ska jag, Zandra och Sandra köra Singstar. Jag har redan börjat med att psyka dem, men de verkade inte så påverkade av mina försök... Resultatet lär väl komma under morgondagen : ) .

Jullov

Har kollat på TV hela dagen. Först Top Model, sedan På Spåret. Jag kan lugnt säga att Top Model är bättre, mycket på grund av att jag känner mig smart jämfört med många där istället för blond i jämförelse med de som tävlar i På Spåret. Att orkestern är jättedålig gör det inte bättre heller :P .

Det märks verkligen att det är lov. Jag har aldrig någonsin gått upp så här sent eller tagit det lika lugnt som nu under lovdagarna. Synd att det snart är över och man måste tillbaka till vardagen... Fast om två veckor är det ju lov igen, så man kanske inte ska känna sig deppig.

Jag känner inte för att jobba imorgon, bara för att jag vet att jag skulle behöva den tiden till att plugga fysik, men det går nog bra i alla fall... Måste fortsätta plugga nu i vilket fall som helst!

Look-alike?







Så vem liknar jag mest? Drew Barrymore, Sally Field eller Gareth Gates?
Nåde dig om du tycker Gareth Gates :P .

Dumma MP3!

Jag kan inte få programmet som medföljde min MP3 att fungera... Det ska konvertera filer till .avi-format, men det har tagit 20 minuter och ingenting har hänt. Irriterande.

Idag har jag annars tagit det lugnt och sett på Top Model under eftermiddagen. Kul : ) . Klockan 21 är det Medium, men Amanda sover över hos en kompis så jag måste sitta ensam och se på det : ( .

1: Äta, 2: Fika, 3: Fika?

Idag träffade jag Sandra, Zandra och Elina. Vi hade inte bestämt vad vi skulle hitta på innan, utan skulle komma på någonting när vi träffades. Naturligtvis tog det ett tag, men jag kom i alla fall på att jag var hungrig så vi åkte till Skanstull för att äta i Ringen. Jag tog nudlar med grönsaker och kyckling... Mums : ) . De andra valde Kycklingspett i jordnötssås, vilket ju också är gott, men jag tror att jag fick lite mer kvalité eftersom min mat var en krona dyrare :P.

Efter att ha ätit upp öppnade vi julklappar. Jag fick ett jättefint ljusfat och ett tillhörande doftljus som jag redan har bestämt ska stå under min tavla med en fallande vattendroppe. Sedan ska jag också ha en blå kruka där, har mamma bestämt :P .

Trots att vi skulle spara pengar tyckte jag att vi skulle gå och kolla lite i affärer, men det varade inte så länge, vilket ledde till att vi gick till McDonald's och tog varsin glass (de andra med chokladsås, jag med kolasås). Där satt vi ett tag och kom inte på vad som skulle hända därnäst (vilket konstigt ord, kan man säga så?), men vi gick i alla fall och kollade på skor och väskor. Obeslutsamma som vi är kunde vi inte bestämma oss för vad vi skulle göra efter det, och först hade jag en idé om att fika, men det lät lite konstigt att våran dag skulle se ut som enligt rubriken... Dagen slutade med att vi åkte hem!
Okej, det där lite konstigt kanske, åkt hem skulle vi ju gjort i vilket fall som helst, men jag menade att vi gjorde inte någonting mer efter att ha kollat i affärer :P .

Nej, nu ska jag nog gå och se på Top Model 2 som mamma spelat in åt mig... Alltid kul att se avsnitten om igen : ).

Nytt år = nya vanor

Nu ska jag försöka bli bättre med bloggandet... Det får bli mitt nyårslöfte : ) . Så förvänta er att se nya inlägg nu (och då menar jag inlägg som är högst 2 dagar gamla, inte 3 veckor :P ) .

Men nu måste jag plugga fysik och skriva kemilabbrapport, så det här får bli en ganska tråkig läsning: P .

Besökare Online:
Besökare Idag:
Besökare denna Vecka:
Besökare denna Månad:
Besökare Totalt: