Snart...

Om cirka 50 minuter ska jag åka för att möta Sandra igen, och vi ska då gå hem till Nike. Har fortfarande inte städat rummet, och eftersom jag har lovat att jag ska göra det idag måste jag nog skynda mig på nu... Tidigare idag var jag som sagt hos Sandra, och vi åt pizza och såg på "Rat Race" - väldigt rolig film om jag får säga det själv :P . Fick även reda på via mailen att jag får MVG i psykologi, så det är jag väldigt nöjd med. Nu är det bara idrottsbetyget som inte är insatt, men det spelar faktiskt inte så stor roll vad jag får i det... Visst, MVG skulle vara kul, men egentligen vet jag inte om jag förtjänar det :P . Jaja, nu ska jag sluta skriva och fortsätta städa!

Stackars Tiger...

Nu har jag precis ätit frukost och sett klart på det obligatoriska "Våra Bästa År"... Vet att det är en jättefånig serie, men jag måste se den när jag är ledig, det är som ett tvångsbeteende. Senare under dagen ska jag träffa Sandra och på kvällen ska jag hem till Nike. Någon gång däremellan ska jag försöka hinna städa mitt rum, främst för Tigers skull. Hon får inte komma in på mitt rum eftersom det ligger massa småsaker på golvet, och jag vill ju inte att hon ska kvävas :P . I alla fall ser hon mitt rum som hennes rum, så hon sitter där utanför och jamar hela dagarna och min dörr är helt sönderklöst efter att hon har "knackat". Snart måste jag låta henne få komma in : ) ... Nu ska jag gå och fixa mig, så att folk på tunnelbanan inte skräms ihjäl av mina mörka ringar under ögonen!

Bärbar dator och bio!

Idag har jag köpt en bärbar dator :D . Trots att den var väldigt billig fungerar den bra än så länge, så det är väl ett bra tecken :P . Kom fär cirka 45 minuter hem från stan där jag hade varit på bio tillsammans med Louise och Michelle. Vi såg på "The Happening", vilken jag personligen tyckte var läskig... Jag tror att jag har väldigt lätt för att bli uppskrämd när jag är på bio. Det är någonting som gör att det blir läskigare då. Eller hur?

Nu ska jag strax gå och lägga mig... Egentligen skulle jag vilja städa rummet, för det ser förjävligt ut, men det får vänta till morgondagen :P . (Vad använder jag för språk idag, förresten? Strax, uppskrämd, morgondagen, och sen lite oväntat förjävligt? Måste vara biverkningar från att jag jobbade 12-21 både måndag och tisdag, jag är inte mitt vanliga jag än :P )

Gissa personen!



Den person som lyckas lista ut vilken svensk TV-personlighet som liknar karaktären på bilden ovan vinner ett väldigt fint pris... (Kan vara äran, men det säger jag inte :P )

Londontröjorna!

Idag var jag och Angelica hos Isabelle för att trycka tröjorna till London! De blev jättefina, och för att ni ska tro mig kommer bevis. Här är min tröja:






Proffsigt gjorda, eller hur :D . Det kan ni tacka Isabelle och hennes mamma för... SJälv drog jag bort papper från London 2008. Inte för att ni förstår min roll i det hela, men i alla fall :P . Nu är det bara 5 dagar kvar!!!

Besökare Online:
Besökare Idag:
Besökare denna Vecka:
Besökare denna Månad:
Besökare Totalt: