Bio+Skor+Presentinförskaffande+Skola

I helgen har jag helt och hållet struntat i matten som det var meningen att jag skulle göra... Istället har jag som sagt passat min kusin, och igår träffade jag några kompisar. Vi gick runt i affärer och kollade, och jag blev kär i en hel del inredningsgrejer, så om någon snäll person har lust att skänka mig några miljoner kan jag nog få det att räcka till allting :P .

Efter att ha gått i stan några timmar kom jag i alla fall över ett riktigt fynd: ett par silvriga pumps med träklack för endast 149 :- !!!
It was my lucky day, men eftersom jag är en väldigt velig och "fattig" person var jag tvungen att fundera lite, och låta min familj ge en åsikt via sms som jag sedan skulle strunta i, vad de än skrev. Vi gick då till Lagerhaus, vilket blev en längre promenad än vad vi hade tänkt, och därför började jag bli lite stressad då klockan närmade sig 15.30, eftersom jag skulle möta min syster för att se på bio klockan 15.45. Dessutom ville jag köpa skorna. Jag gick i alla fall med stormsteg tillbaka mot Mixage (där jag hittade skorna) och min lycka var där gjord: Skorna fanns kvar!!!

I och med detta köp kände jag mig också mindre utanför bland tre samhällsvetare, som alla är längre än mig och som allihopa hade varsin shoppingkasse... Jag var inte längre helt unik, vilket kändes väldigt bra om ni undrar.

Biofilmen som jag skulle se med Amanda var en smygpremiär av "Shrek the Third" på Filmstaden Sergel, och jag hann faktiskt dit i god tid för att köpa biopopcorn och dricka samt gå och "pudra näsan", fast det sista borde jag kanske inte ha nämnt... Filmen var i alla fall väldigt bra, och jag skrattade mest av alla i biosalongen, vilket ännu en gång fick mig att känna mig utanför, fast på ett bra sätt. Varför går man på bio om man inte tänker skratta åt skämten som är typiska för serien av "Shrek"-filmer???

Mer än så tänker jag inte avslöja av filmen, för det är inte roligt för dem som inte sett den ännu, vilket påminner mig om att jag ska "rasa" lite mot Alex Schulman. Alla som inte har läst den sjunde och sista delen av "Harry Potter"-serien klickar inte på länken som jag kommer att lägga ut här.

Inlägg i "Att vara Alex Schulman"

Har ni läst det så förstår ni vad jag menar. Hur kan man göra så??? Jag är väldigt, väldigt upprörd, och det är någonting jag inte blir så ofta (såvida det inte rör sig om felaktiga betyg, och liknande). Arg, arg, arg...

Nu till någonting "gladare": Idag har jag varit i skolan (surprise, surprise), och det var faktiskt inte alls så jobbigt som jag förutsatte att den här dagen skulle bli. Imorgon vet jag att jag kommer vara helt slut, för jag slutar klockan 15.00, trots att jag har valt att gå förmiddag och ska sluta kl. 12 alternativt 13... Vi var och klagade på det idag, men naturligtvis finns det ingenting man kan göra åt det. Idag känner jag: dumma Cybergymnasiet.

(Parantes om dagen: Hysch, hysch, idag har presentinförskaffande inför en kompis födelsedag förekommit. Men glöm att ni läste det här... )

Nu ska jag ta och fundera på att jobba matte!


WOW!!!

Rubriken syftar på er som fortfarande väntar på ett inlägg från mig, och faktiskt går in på den här sidan ibland för att se om det har hänt mig någonting nytt. Jag antar att det kommer att bli er reaktion när ni ser detta, för nu har det faktiskt gått exakt 2 månader sedan jag skrev sist... Jag är VERKLIGEN dålig på att blogga. Men man måste ju försöka...

Idag kommer min lilla kusin Oscar hem till oss, han ska sova över här. Annat som händer är att jag var vid Technix, en affär som skulle invigas idag, för att köpa en ny mp3-spelare, men vad händer, affären öppnar inte!!! Störande, störande... Jag missade min sovmorgon på grund av detta.

Det blir väl allt jag skriver för idag, men jag återkommer så snart som möjligt, vilket inte är två månader... Typ imorgon, menar jag då :P .

Besökare Online:
Besökare Idag:
Besökare denna Vecka:
Besökare denna Månad:
Besökare Totalt: