Starta e-butik!



Starta en egen internetbutik! Det kan du göra helt gratis på sidan ovan... Om ett tag öppnar sidan som tillhör Brace Yourself UF, så håll utkik : ) .

Fikarapport

Syfte
Syftet med denna fika var att stilla sötsuget.

Bakgrund
Då någonting äts brukar hungern försvinna. Olika livsmedel ger olika resultat, kakor till exempel innehåller socker och ger därför energi.

Materiel
Tekopp
Vattenkokare
Vatten
Mjölk
Tepåse
Chocolate Chip-kaka


Utförande
Vatten uppmättes i vattenkokaren och därefter sattes strömbrytaren på. I tekoppen lades en tepåse och en skvätt mjölk hälldes sedan i. Då vattnet kokat klart hälldes även detta i tekoppen och denna ställdes för att svalna något. Därefter hämtades Chocolate Chip-kakan från kylskåpet och den togs sedan till datorrummet tillsammans med tekoppen varpå teet och kakan förtärdes.

Resultat och Diskussion
Uppätandet av kakan framkallade en mättnadskänsla hos personen som intog denna. Resultatet blev även att en viss mängd energi kunde framtas för att studera inför ett historia-prov. Även teet hjälpte till för att ge energi. Detta är ett trovärdigt resultat då kakor består delvis av socker som ger energi och te innehåller koffein, vilket även detta ger energi.

Felkällor
Det är möjligt att sockerchocken kan ha kommit sedan tidigare då personen intog några godisbitar, men eftersom detta skedde en påtaglig stund tidigare bör det inte ha påverkat resultatet nämnvärt.

För Zandras skull...

Jag var ju tvungen att skriva ett inlägg nu, eftersom vissa (läs rubriken :P) tycker att det förra inlägget stått högst upp alltför länge... Har egentligen ingenting intressant att säga. Idag har jag städat mitt rum, vi har fått gäster och nu ska jag strax börja plugga. Ska även fixa betalning till alla smyckessaker som jag och Louise har beställt :D . Så snart ska det göras armband... Brace Yourself!


Besökare Online:
Besökare Idag:
Besökare denna Vecka:
Besökare denna Månad:
Besökare Totalt: