Regnbåge




Idag dök det upp en regnbåge och jag fick tillfälle att inviga min nya kamera :D !

Dum i huvudet?

Ja, ibland så undrar jag. Kom hem strax efter 23 från jobbet, och funderade på om jag skulle fixa mig och gå och lägga mig på en gång eftersom jag var så trött. Men nej, istället bestämmer jag mig för att sitta en liten stund vid datorn (observera, en liten stund) och går därför in på rummet istället. Hur mycket är klockan nu? Jo, 01:20... Smart, Erika, otroligt genomtänkt beslut det där!

Övertrött

Idag ska jag plugga, men det har inte gått så bra hittills... Försöker hitta på undanflykter i stil med att "jag är så trött att jag ändå inte kommer lära mig något" eller " klockan är ju inte så mycket, så jag har tid att göra mer senare". Funkar för tillfället, men jag måste faktiskt plugga senare :P .

Jag är i övrigt väldigt övertrött (snart bara trött, om inte maten blir klar någon gång :P ) och därför känner jag mig inte så seriös när det gäller pluggandet... Så var det med det :P .

Haha, jag skrämde nyss min katt, råkade tappa datormusen i golvet och hon fick panik :P . Om ni ville veta!

Uppdatering

Varsågod Zandra :P.

Orkar inte skriva någonting viktigt (men gör jag någonsin det :P ), så tänkte bara berätta att idag har jag varit jättetrött... Intressant, eller hur? Jag somnade här på eftermiddagen, och jag tror att det var meningen att jag skulle sova, för mina linser har inte torkat in som de brukar göra när jag somnar med dem...

Annars har det väl inte hänt så mycket mer intressant. Ikväll ska jag se på Top Model, Grey's Anatomy och SYTYCD, så det blir en fullspäckad tv-kväll... 20:00-23:45, det är inte nådigt, jag kommer att vara så trött :P ...

På återseende, kära bloggläsare ;D !

Besökare Online:
Besökare Idag:
Besökare denna Vecka:
Besökare denna Månad:
Besökare Totalt: